Friday, September 9, 2011

Home » , , » Rasa macam dah fade up dengan Nuffnang

Rasa macam dah fade up dengan Nuffnang

Salam.

Huh. Dah a few weeks I tengok earning Nuffnang I tak berganjak-ganjak. Nak kata I tak update, hari hari I update. Total pageview pun boleh kata banyak jugak lah kan. Even tak berapa nak wow! sangat. Tapi oke what. Yang I peliks nya, earning I dok takat tuh jek. Dah tu pulak, buffered earning langsung tak tunjukkan batang hidung. Hampes betul.
Sebab tuh I rasa macam dah fade up dengan Nuffnang neh. Iklan berderet-deret. Tapi earning ciput. Not fair betul. Tadi I buka website Innity. Seperti yang korang semua tahu, I nak sangat sangat join Innity. Benefit dia memang banyak. Dia guna CPM, tak guna CPC macam Nuffnang. So, earning korang boleh melonjak dengan cepat dalam masa yang sangat singkat. 

Memang lah I blogging neh sekadar hobi. Tapi $$ juga adalah pendorong utama I semakin serius dalam dunia blogging. Sebab tuh bagi I, internet sangat penting. Sehari tanpa internet, umpama si buta tanpa tongkat tau.

Hmm. Sebelum I berubah hati, I harap pihak Nuffnang akan terus menambat hati I untuk tidak berpaling tadah. I sayang Nuffnang. Tapi kalau dah macam neh jek, nampaknya I terpaksa ubah fikiran. Renung-renungkan, dan selamat beramal! =.="

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

nuruashia ♥ said... [Reply Here Bebeh!]

hmmmm..sme ahh BE nuru pon cm xde effect huhuhu

hamzah ian said... [Reply Here Bebeh!]

ramai kot blogger yg nuff kena handle. innity mmg bagus

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@hamzah ian

traffic ribu2 mcm u mmg la boleh join innity. kalau stkt traffic ciput mcm ai neh tak pyh berangan ler...
:(

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™