Tuesday, September 27, 2011

Home » , , , , , » Review - Bini Biniku Gangster

Review - Bini Biniku Gangster

Salam.

Semalam I cerita pasal kejadian basah kuyup time balik tengok wayang kan. So, hari neh I nak review lah pasal movie yang I tengok semalam. Movie Bini Biniku Gangster. Nak story banyak banyak pun macam tak best lah kan. Tapi kesimpulannya, movie neh sangat best! Siyes, dah la kelakar. Memang rugi lah sape tak tengok. Oke, jom I story sinopsis movie neh yek.




Movie neh dibintangi oleh Shaheizy Sam, Yana Samsudin dan Intan Ladyana sebagai pelakon utama. Mengisahkan tentang seorang isteri (Yana Samsudin) yang juga menjadi ketua kongsi gelap cuba menyembunyikan identitinya dari suaminya (Shaheizy Sam). Watak Yana sebagai Manja, adalah sangat disegani kerana dia merupakan ketua kongsi gelap yang sangat hebat. Dia berkahwin dengan Shaheizy Sam sebagai Hairi. Malangnya, mereka tidak dikurniakan cahaya mata dan Manja mengizinkan Hairi untuk berkahwin lagi dengan setiausahanya, Intan Ladyana sebagai Riyana. 


Apa kesudahan filem ini? Dah jom! Saksikan filem ini dipawagam berhampiran anda sekarang! Memang besh! Yang penting, trade mark neh yang tak boleh tahan.. "Lu Langsi, Wa Kawin Lagi!"
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™