Friday, September 9, 2011

Home » , , » Tiba-tiba Nuffnang jadik pemurah habes!

Tiba-tiba Nuffnang jadik pemurah habes!

Salam.

Entri ini mungkin I tak rancang nak taip. Sebab I still terkejut sebenarnya. Dalam masa kurang dari 24 jam I published entri tentang ketidakpuasan hati terhadap Nuffnang, Nuffnang dah kembali membodek I dengan Buffered Earning. Wow! Kali neh, sampai tiga ketul dia bagi. Alhamdulillah. Akhirnya Nuffnang sedar juga kehadiran blog I neh.

Tiga ketul buffered earning baru! yeay!

Thanks God! I tak sangka I dapat buffered malam neh. Anyway, I tetap setia lah kalau hari-hari dapat buffered macam neh. I bukan apa, cuma I nak la usaha I dibalas. Bukan banyak sangat korang kena bagi pun kan. Nuffnang kan kaya. kuikuikui! Thanks Nuffnang!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

23 Chumel(s) comment ヅ:

zulhilmi.tempoyak said... [Reply Here Bebeh!]

untung lah...

ble nk open table..???
;p

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@zulhilmi.tempoyak

uiks?
belum cash out lagik dah ada yg mintak open table? hehe.. :)

emieysandra said... [Reply Here Bebeh!]

3 skaligus, mmg pemurah ler nuffnang nih ;)

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@fadhdeela

yeke?
tipu la.
mesti pernah dpt punya.
hehe.. :)

harith said... [Reply Here Bebeh!]

oit brape tu? mate ak x napok laa, kelabu kelale

harith said... [Reply Here Bebeh!]

ceh nk wak entri sangat tu, ble org tnye x kabo :p

harith said... [Reply Here Bebeh!]

seyes x napok, mate rabun duk dpan lap sokmo

rEaliTi hIduPku said... [Reply Here Bebeh!]

salam kak nurul..nk tanye, cm ne akak buat advert yg atas 2 boleh cantum semua ek?? boleh ajar x?

rEaliTi hIduPku said... [Reply Here Bebeh!]

@Nurulchumel

yg akak letak banyak2 iklan kt atas 2..kita cube buat tp x ley la plak.. 10 iklan akak letak skali tu...

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@rEaliTi hIduPku

ohh.. nanti akak buat tutorial yek??
oke.. :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™