Thursday, September 1, 2011

Home » , » The Winner of Contest : Setahun Hanya Sekali

The Winner of Contest : Setahun Hanya Sekali


Salam.

Hai korang! Selamat hari raya ketiga! Sorry sangat-sangat sebab I lambat buat entry neh. Bukan I sengaja, tapi keadaan tidak mengizinkan. Al-maklumlah. I cuti raya. I ingatkan, bila I tukar kepada Maxis Broadband akan dapat coverage dekat kampung. Tapi lagi worse. Frust gila sebab tak dapat online. Hari-hari terfikir pasal contest yang I dah manage tapi still tak announce the winner. Kesian korang. Sorry tau korang!

Untuk lebih tidak menghampakan korang, I nak announce-kan the winner of this contest...sekarang! Dah ready? HEHE! Sabar. Sabar. I dah pilih pemenang melalui draw di random.org . So, keputusan yang I dapat selepas dua kali draw adalah muktamad ye. Baca bismillah cepat! :)

1st Prize


Congratulations for Sarah!

2nd Prize


Tahniah untuk Abazilah!

Tahniah diucapkan buat kedua-dua pemenang. Sila contact I untuk menebus hadiah anda. Kalau korang tak contact I within 1 month, I akan pass hadiah duit raya tuh kepada peserta lain. So, jangan lambat tau. Dan, berita baik untuk peserta lain yang kurang bernasib baik. Jangan sedih. Anda juga akan dapat kad raya istimewa dari I. Boleh ke hantar kad raya bila dah lepas raya? Buleh, apa plak tak buleh. Kan masih dalam mood raya kan? Ngeee...kalau nak, sila email-kan alamat korang kepada I secepat yang mungkin. Sebelum 10 September 2011. Yang tak nak, takpe lah. I tak paksa oke. :)

oke, see ya at my next contest! (kalau ada)
chiao! >.<"
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

12 Chumel(s) comment ヅ:

Jasmin Ibrahim said... [Reply Here Bebeh!]

eh,cam na nak emel kan alamat???? emel xdk pun??? ka sy yg xprasan ek????? ngeeee

Nasuha said... [Reply Here Bebeh!]

sis,apa email?nak kad raya jugak..

nashsuha@yahoo.com

sye pun salah seorang peserta

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Jasmin Ibrahim

Tekan "contact".
Di situ ada email saya!
:)

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Nasuha

Nak kad raya?
klik "contact".
Di situ tertera email saya!
:)

abazilah said... [Reply Here Bebeh!]

hehehehehe . dapat duit raya la . hehe . saya ada hantar inbox facebook dekat awak .

fb saya : ainaa bazilah . :)

fiezahkecik said... [Reply Here Bebeh!]

nak kad raya tapi malu lak. hiksss :P

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@abazilah

yang, tolong email bleh?
I tak dapat pun msg inbox u.

sarah said... [Reply Here Bebeh!]

sarah dah email tau..dah bankin bagitau sarah

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@sarah

oke.nnt dah bankin, I gtau sarah oke.

abazilah said... [Reply Here Bebeh!]

baru perasan awak soh emel . dah emel dah .

purplishobsession87@yahoo.com

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™