Thursday, October 13, 2011

Home » , » Design baru blog chenta hati aku!

Design baru blog chenta hati aku!

Salam.

Memang I tak nafikan, blog My Chenta Hati Site juga merupakan blog yang banyak memberikan semangat untuk I blogging. Entah kenapa susah sangat I nak update blog yang lagi satu tuh. Dah macam anak tiri dah blog tuh. Padahal, I selalu jek dapat buffered earning from that blog. 

I dah design blog tuh dengan sepenuh hati. Hope lepas neh I akan lebih bersemangat nak update blog tuh. Nak harap dak sorang tuh update, memang tunggu lapanbelas tahun lagi lah kan. Baik I yang update. Atleast takde lah sakit hati sangat. Nak tengok design baru blog I tuh? Tadaa!! Klik sini!

http://nurulariefinlove.blogspot.com/2011/10/semangat-baru-dengan-design-blog-baru.html

chiao! :')
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™