Tuesday, October 4, 2011

Home » , , , » Done Full Edited | Adieyza Blog

Done Full Edited | Adieyza Blog

Salam.

Schedule Entry
Current Time : 04:35AM

Done. Siap sudah I edit blog Adieyza.
Maybe simple, sebab permintaan nya memang mudah.
Tapi kena ada kesabaran yang tinggi.

Alhamdulillah owner blog ini, Zana tidak langsung menekan I untuk menyiapkan blognya.
Sebab beliau faham tekanan dan problem yang I telah alami lately neh.
Tema yang dipilih adalah romantic soft touch.
Warna pilihannya ialah Pink - Purple.
Nak tengok hasil sentuhan I untuk blog ini?


# bahagian atas blog. 
(I buat header, menu tab, nevbar-less)

#bahagian footer blog.
(I buat footer greetings, siap dengan button top! untuk memudahkan pembaca membaca blog ini)
# Ini pulak design untuk signature setiap post.


Alhamdulillah, I start buat semua neh pukul 01:05 AM tadi.
Dan siap sepenuhnya baru kejap tadi.
Even I sebenarnya sakit, tapi never mind.
I'll do my best for my customer.
Check here oke! http://adieyza.blogspot.com/


Thanks Gaviscon.
You are my pain-killer!
# Doakan I cepat sembuh ya! >.<
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

8 Chumel(s) comment ヅ:

Zana Adieyza said... [Reply Here Bebeh!]

dear Nurul,

first, thank u so much untuk service edit blog zana tu.. zana suka sangat hasil tangan nurul.. mmg mengikut apa yg zana nak.. service pun tip top.. design header tu mmg buat zana jatuh cinta habis..

second, thanks untuk special entry ni.. really appreciate it!

lastly, zana doakan agar Nurul cepat sihat, dapat selesaikan semua masalah dgn tenang, trs dimurahkan rezeki & bahagia selalu hendaknya..

TQ SO MUCH NURUL!!

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Zana Adieyza
Dear Zana,

Welcome zana.
Thanks for appreciated it. Hasil kerja yang tak seberapa. Hope zana berpuas hati dan suggest kan kepada member2 lain tentang service ni oke.
Thanks sebab bersabar dengan segala kelewatan yang melanda oke.

Thanks so much!! :)

Bit Zamri said... [Reply Here Bebeh!]

Kak nurul punye servis cas berapa? hehe :)

MAYA_mustwany said... [Reply Here Bebeh!]

ari tuh kawan sakit/senak perut,then suruh dia beli gabiscon.katanya macam colgate.kih3.betul kew?

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@MAYA_mustwany

rasanye pahit + masin.
macam ubat gastrik tuh..

MAYA_mustwany said... [Reply Here Bebeh!]

uewww..adess mas xberani nak makan tuh.he2.better mas makan ubat gastrik mas sendiri.(pil) terus telan,xde rasa sangat w/p besar.

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@MAYA_mustwany

kita dah takde ubat.
sebab dah lama tak gastrik.
tiba2 sakit, terpaksa gak mkn.. :(

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™