Thursday, October 6, 2011

Home » , , , » E-day? Lambat lagi kot. Nak kumpul 10K pun payah!

E-day? Lambat lagi kot. Nak kumpul 10K pun payah!

Salam.

I baru balik dari dating dating-an dengan pakwe tersayang. Even dia sampai Melaka pun dah nak dekat maghrib dah, tapi yang paling I terharu, dia terus direct jumpa I. Tuh yang I sayang sangat dekat dia tuh. #touching lah!

Lepas dah bersolat maghrib, kitorang pergi melantak kat kedai makan feveret. Tapi dia janji, esok pun nak bawak I pergi makan kat kedai yang laaaaagi feveret. Tak sabar nya nak tunggu esok! Nak dating-dating-an lagik dengan dia. Dah dua minggu lebih kot tak jumpa. Rindu bukan maen lagi oii!

Tadi masa kitorang makan, bincang bincang la pasal kawen. Pasal tunang. Lepas tuh siap dia nego pasal duit hantaran. Dia kata kan, lama tuh nak tunggu kumpul 10K. Dia habes exam untuk sem last pun January 2013. Fuhh. Lama nya. Memang tak payah la nak berangan untuk bertunang ke, kawen ke, dalam masa terdekat neh. Tapi..........rezeki tuh Allah yang tentukan. Mana lah tahu kan. Bila Allah kata "Kun Fayakun!"

I love you sayang! 

#Doakan jodoh kami berkekalan yek! >.<"
Amin... 
(-.-)
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

8 Chumel(s) comment ヅ:

Wawa Amran said... [Reply Here Bebeh!]

Insyaallah~ Ade rezeki kawen lar.. =) Same2 doakan =D

emieysandra said... [Reply Here Bebeh!]

untunglaaaaaaaaaaa...dpt dating, huhu :P

nazirulhazwan~ said... [Reply Here Bebeh!]

5k cukup la, kenape nak sampai 10k.haih

princess ayu said... [Reply Here Bebeh!]

nak seribu daya tank nak seribu dalih.. ;) jangan nnti melepas ckp kat bf u hiihik jgn amik ati yer

tips panjang dan cantikkan bulu mata tanpa kos

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@nazirulhazwan~

tuh just nilai asal.
belum nego lagi tuh.
hehe.. :)

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@princess ayu

ha tu lah.
nnt ai cakap dengan dia. hehe..
:)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™