Tuesday, October 11, 2011

Home » , , , , » Freebies Header Percuma! Cepat Join!

Freebies Header Percuma! Cepat Join!

Salam.

Idea neh datang baru kejap tadi. Ada seorang blogger nak buat simple giveaway untuk blog beliau. So, hadiah beliau adalah blog header design from tangan I yang tak bedung neh. So, before beliau buat giveaway tuh, I nak buat dulu lah. Tapi giveaway I neh sekejap jek! Esok dah expired! So, siapa cepat, dia dapat oke. Ingat senang ke I nak bagi freebies? HEHE!


Terms and Conditions

  • Jadi follower blog neh. Tinggalkan ID follower dekat kotak komen kat bawah neh yek!
  • Bagi I link blog yang nak diberi freebies header tuh.
  • Cipta satu quote atau senang cerita simple magic word yang boleh diletakkan di header korang nanti.
  • Buat entry yang paling simple dan sempoi pasal freebies neh dan letakkan link entry tersebut di kotak komen di bawah yek.
  • This giveaway will expired on tomorrow, 12th October 2011 (12.00 noon)
Dah siap! Senang kan? Cepat! Siapa nak kena cepat. Pemenang giveaway akan diumumkan pada 13th October 2011. Nak tengok hasil design tangan tak bedung I? Check kat bawah neh! :)





















Cun tak? Nak freebies neh? Join lah sekarang! Apa tunggu lagi? 
:')
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

9 Chumel(s) comment ヅ:

Nida said... [Reply Here Bebeh!]

As-salam..

Kak Nida turut serta.. moga berjaya (dah lama mengimpikan untuk punya header yang cantik...huhu)

http://alongnidar.blogspot.com/2011/10/freebies-header-percuma-cepat-join.html

Quote:
1001 Ceritera

Link Blog:
http://alongnidar.blogspot.com

Nida said... [Reply Here Bebeh!]

sori.. lupa id follower:

Nida

Joel Leslie said... [Reply Here Bebeh!]

saya join :))))

http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/10/freebies-header-percuma-cepat-join.html

Az Meeda said... [Reply Here Bebeh!]

Saya pon nak header free..

ID Follower : Az Meeda

URL Blog : http://az-meeda.blogspot.com/

Quote : Change your thoughts and you change your world.


Link Entry : http://az-meeda.blogspot.com/2011/10/freebies-header-percuma-cepat-join.html

waniey syazwani said... [Reply Here Bebeh!]

join sini

waniey syazwani
http://mutiara89wani.blogspot.com
quote: Student Life
Ilmu Cahaya Hidup

http://mutiara89wani.blogspot.com/2011/10/freebies-header-percuma-cepat-join.html

IntaNBerliaN said... [Reply Here Bebeh!]

Ibu Alisha dah join..

id : IntaNBerliaN

http://intanberliangacontest.blogspot.com/

IntaNBerliaN GA & Contest


http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/10/freebies-header-percuma-cepat-join.html

TQVM

linda syasya said... [Reply Here Bebeh!]

dh join dh..:D

http://lindasyasya.blogspot.com/2011/10/freebies-header-percuma-cepat-join.html

Cik Rose Cute said... [Reply Here Bebeh!]

JOIN..

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/10/freebies-header-percuma-cepat-join.html

Cik Rose Cute said... [Reply Here Bebeh!]

join...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/10/freebies-header-percuma-cepat-join.html

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™