Wednesday, October 12, 2011

Home » , , » Freebies Header Percuma! - closed!

Freebies Header Percuma! - closed!

Salam.


Hai korang. 
Actually I nak published entry neh pukul 12 noon tadi.
Tapi since I kerja shift malam, dah kompem kompem lah I tido kan tadi.

I nak announce yang giveaway freebies header tuh dah tamat yek.
Oleh sebab ada 6 jek contestant yang mengambil bahagian, maka 
lebih senang lah tugas I memilih pemenang.

I dah dapat dah pemenang yang dapat freebies header tuh actually.
Tapi I rasa better I announce esok jela kot.

Thanks kepada semua yang support I dalam simple giveaway kali neh.
Kalau panjang umur, I akan buat giveaway freebies lagi yek!

chiao!
^__^"
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

5 Chumel(s) comment ヅ:

Nida said... [Reply Here Bebeh!]

As-salam..

Kak Nida sudah email maklumat yang diperlukan.. harap selamat diterima.
(radinsah@gmail.com).

Terima kasih ye Nurul :)

Syieda_Joy™ said... [Reply Here Bebeh!]

aik? dah tutup?? tp bile start..hukhuk T__T

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Syieda_Joy™

freebies neh akak wat sehari jek dik.
sape cepat, dia dapat.
huhu. laen kali dtg blog akak hari2 tau. hehe..

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Nida

thanks kak.
maklumat semua dah selamat terima.
tinggal nak design jek neh.

Syieda_Joy™ said... [Reply Here Bebeh!]

ok pasni insyaAllah dtg blog akak.. aritu busy buat blog baru la akk.. sob2.. ^_^

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™