Monday, October 31, 2011

Home » , , » Happy Monday Blues. Ngee.. :P

Happy Monday Blues. Ngee.. :P

Salam.

Bukan senang untuk buat buat happy bila sebenarnya kita tak happy langsung. Sedar tak sedar, dah hari Isnin. Sekejap jek masa berlalu. Entah kenapa hari ni I bangun awal, siap masakkan bekfes untuk member member I yang nak pergi kelas hari neh. Kalau selalu tuh, lepas Subuh jek terus membuta balik. Malam tadi plak dok tengok movie dengan member sampai pukul 1 lebih. Alhamdulillah, mungkin ini step pertama I untuk berubah untuk menjadi yang lebih baik.


Bab masak? Em, sebenarnya I suka masak. Tu pun kalau kat dapur tuh cukup segala bahan. Kalau takde tuh yang lemah tuh. Nak masak pun takde mood. Hari neh I offday. Esok pulak I kerja morning shift. Hope semuanya berjalan dengan lancar. 

Doakan I sentiasa akan menjadi lebih baik ye kawan kawan!
psstt! ape jenis kartun yang I lukis tuh? eeiiuww! seram pulak I tengok! 
ngee..
happy monday blues!
:'P
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™