Sunday, October 2, 2011

Home » , , , , » Hari hari mau tukar header, tak bosan ke?

Hari hari mau tukar header, tak bosan ke?

Salam.

Yeah! Header baru lagi!
Kali neh fancy colours sikit. 

* Header semalam.

* Header hari neh.

Bila I rasa stress, cara yang paling mudah untuk release-kan stress tuh adalah dengan memanjakan diri bersama Adobe Photoshop. Tak kisah lah korang tengok buruk ke, tak cantik ke, tak kisah la. Asalkan I dapat hilangkan stress dalam kepala otak neh. I takde sapa-sapa untuk meluah perasaan. I just ada blog je. So, segalanya I curahkan di sini. Bosan? Huh. Setakat neh I belum bosan lagi dengan blogging. 

p/s : doakan yang baik-baik ye untuk I.
T___T
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™