Monday, October 10, 2011

Home » , » Lagi design terbaru!

Lagi design terbaru!

Salam.

Siyes, I neh memang tak pandai bab-bab design.
Tak kreatif pun macam korang korang yang lain.
Tapi I try untuk buat-buat pandai.
I cuba untuk cipta sesuatu yang baru atas daya usaha I sendiri.
Sebab tuh I design blog I sendiri even dulu I selalu ikut design orang lain.



Ini header terbaru yang I design untuk blog budak-kidal.


Ini bukan design terbaru. Ini header lama I.
Saja je letak sini. Rindu pulak! 

Hmm.
Banyak lagi blog yang belum siap edit neh.
Nak sambung edit lah. 
tata! :)

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™