Sunday, October 30, 2011

Home » , , , , » Musnah semua harapan. T___T

Musnah semua harapan. T___T

Salam.

Actually I baru je balik dari kampung pagi tadi. Oleh sebab tengah hari tadi hujan lebat, so I terpaksa menidurkan diri. HEHE. oke tipu. Sebab I penat sangat la. Bangun awal awal morning terus siap siap balik Melaka. WiFi rumah I pun takleh on-kan. Sebab nanti kena sambar petir. Mana boleh online. Dua hari lepas baru lepas tukar modem sebab kena sambar petir minggu lepas. ngee.. :P

For safety purposes, I terpaksa off-kan semua suis yang berkaitan dengan WiFi. Takut rosak lagi modem tuh. Kang ngamuk plak orang TM sebab kitorang asyik report jek. HAHA! 

Jumaat lepas I balik kampung. Thats why I tak online. Hajat dihati nak celebrate birthday my mom dengan birthday adik I. Tapi semua planning I hancur berkecai sebab gaji I tak keluar keluar. Dah la punya susah I nak mintak cuti. Once in the blue moon jek I boleh cuti panjang. Dah sampai time cuti, boleh plak gaji tak keluar. Sakit hati betul! Baru nak celebrate grand grand. Hurmm... :'(

Lastly, I just buat karipap jek untuk family I. Encik Bobo pun balik minggu neh. So, boleh la dia makan karipap I yang dah berdekad dia tak makan tuh. Kuikuikui!


Sebenarnya, I still dalam keadaan tertekan sebab lately neh, banyak pulak problem yang datang mengasak kepala otak I neh. Korang, doakan I semakin tabah ye mengharungi semua ini. Em, tak sabar nak tunggu bulan depan. End of November, please be nice with me. I hope, my dreams will be come true. Amin.. :')
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

sarah mohamad said... [Reply Here Bebeh!]

hehehe saya punggg pernah jugak modem tu kena sambar kilat! sampaikan network card pung tak jalan hehehe

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™