Sunday, October 16, 2011

Home » , , , » Next Design Complete | Jivebumz Blog

Next Design Complete | Jivebumz Blog

Salam.

Oke, next design ialah blog Kak Ila.
Tak susah deal dengan beliau sebab beliau tak cerewet sangat.
Tema yang dipilih adalah yang ceria, simple dan kasih sayang.
Memang sangat senang, sebab kena dengan jiwa dan citarasa I.
Nak tengok? Jom usha!



Korang datang lah blog beliau.
Best tau untuk mama-mama yang tengah breast feeding.
Dan, anak beliau yang bernama Esya itu sangat comel oke!
Click sini yek!
http://jivebumz.blogspot.com/

Chiao! (^__^")
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

JIVEBUMZ said... [Reply Here Bebeh!]

wow ada entry khas ler pasal blog akak.. thanxs dik sudi buatkan belog akak jadik cun kebabomm

erkkk ongkosnye blom bayar lagi nie..hehe nti bg no akaun meybeng yer

Zana Adieyza said... [Reply Here Bebeh!]

nurul, zana kenal gak kak Ila ni.. tp kenal dlm blog & fb jer la.. anak kak ila, Esya tu mmg comel sgt!!

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Zana Adieyza

Kak Ila sangat baik and tak cerewet.
Senang jek buat blog beliau.

A'ah kan, anak dia si esya tu mmg comel gila!

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™