Wednesday, October 5, 2011

Home » , » One of my hantaran, Aimy homemade cookies!

One of my hantaran, Aimy homemade cookies!

Salam.

Hantaran? Bila Nurul nak bertunang? Eh, neh hantaran untuk tunang ke kahwin terus?? Jeng jeng jeng!!!

First time I main promote-promote barang. Aishh. Mana tahu, one day nanti I pulak buka blogshop. HAHA! Em, tapi masih belum ada perancangan ke tahap itu. I mana tahu nak ber-bisnes bisnes bagai neh. Sebab tuh I tak kaya kaya! HAHAHA! 

Orait, hari neh I nak promosikan satu product yang dibangunkan oleh kawan baik I, Mimy. Beliau baru saja berjinak-jinak dengan dunia bisnes neh. So, tak salah kan kalau kita sokong orang melayu kita ber-bisnes. Rasulullah S.A.W juga menggalakkan kita ber-bisnes. Dan salah satu punca rezeki yang baik juga adalah dari berniaga. 








Kita makan cookies bukan masa nak raya jek. Cookies neh boleh dimakan pada apa juga masa. Tengok tengok TV pun boleh makan cookies jugak. Sedap tau. Rasa sekali kompem nak lagi! Kacang almond yang digunakan dalam adunan neh dipanggang dulu sebelum di masukkan dalam adunan. Crunchy habis lah.

Selain untuk makan sendiri, korang juga boleh tempah untuk dibuat hantaran or cenderahati. Hiks. Memang bagus service yang disediakan oleh Mimy neh. Service penghantaran yang di jamin cepat sampai pun begitu menggamit hati customer. Pastinya korang akan berpuas hati dengan Aimy Homemade Cookies neh.

Untuk sebarang pertanyaan lanjut, korang boleh direct email ke mimy88_purple@yahoo.com atau melalui akaun Facebook beliau http://www.facebook.com/mimy.aimi atau boleh terus menghubungi beliau di talian 014-269 0713. Jom order sekarang! >.<"
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

syieda_joy said... [Reply Here Bebeh!]

memang sangat sedap if pic dua dari bawah. sangat sedap akak. =.= teringin nak rasa kwan akak buat lak.

sabar2.. raya haji nanti tempah..hahaha

syieda_joy said... [Reply Here Bebeh!]

ai dah post ke blom comment tadi? arghhh...T___T

akk sedap sngat kuih yang dua last tu..hihih syieda dah pernah rasa. skrg mcm tringin nak rasa air tgn kwn akak.. @_@

sabar2.. raya haji nti tempah.. hihih

Cik Yana said... [Reply Here Bebeh!]

Almond chocolate chips! Sedapnya. Hari tu raye tempah 1 balang, habis kat cik Yana je. Hahaha~

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@syieda_joy

haa..tempah! jangan tak tempah.
promote baek neh!

ernarafiqa said... [Reply Here Bebeh!]

terliur plak tengok biskut tu :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™