Saturday, October 1, 2011

Home » , , » Review - Johnny English Reborn

Review - Johnny English Reborn

Salam.


Korang kenal Rowan Atkinson? Huhu, siapa yang tak kenal, automatic akan kenal bila I sebut Mr. Bean. Very the famous. Johnny English Reborn mengisahkan seorang agen risikan yang dibuang tugas kerana kecuaiannya di dalam satu misi menyelamatkan Perdana Menteri Mozambique daripada dibunuh. Johnny membawa diri ke China untuk mencari ketenangan dan membetuli kesalahannya. Akhirnya, dia dipanggil kembali ke dalam team MI7 untuk satu misi menyelamatkan Perdana Mentari China daripada dibunuh oleh dalang dalam MI7 itu sendiri. Jom I share sinopsis filem ini dalam bahasa inggeris yek!

Rowan Atkinson returns to the role of the improbable secret agent who doesn't know fear or danger in the comedy spy-thriller Johnny English Reborn. In his latest adventure, the most unlikely intelligence officer in Her Majesty's Secret Service must stop a group of international assassins before they eliminate a world leader and cause global chaos.
In the years since MI7's top spy vanished off the grid, he has been honing his unique skills in a remote region of Asia. But when his agency superiors learn of an attempt against the Chinese premier's life, they must hunt down the highly unorthodox agent. Now that the world needs him once again, Johnny English is back in action.
With one shot at redemption, he must employ the latest in hi-tech gadgets to unravel a web of conspiracy that runs throughout the KGB, CIA and even MI7. With mere days until a heads of state conference, one man must use every trick in his playbook to protect us all. For Johnny English, disaster may be an option, but failure never is.

Nak tahu apa kesudahan movie ini? Jom serbu pawagam berhampiran anda. Confirm korang akan tergelak habis lah dengan telatah Rowan Atkinson neh. Sebijik macam dalam Mr. Bean tuh, tapi lagi macho lah! HEHE. chiao! =.="
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

Bit Zamri said... [Reply Here Bebeh!]

Kite dah tgk.! best gile kelakar!!!!

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™