Wednesday, October 5, 2011

Home » , , » Sayang, I will waiting for that day.. Erm, blushing** =.="

Sayang, I will waiting for that day.. Erm, blushing** =.="

Salam.

Ehm, ini entry yang berbaur sedikit gedik dan gatal. Kanak-kanak berumur 18 tahun ke bawah, dilarang membaca tanpa bimbingan ibu bapa yek. HEHE! Siapa lah yang tak happy bila nak pergi dating kan? Mesti lah happy, excited, berkobar-kobar, gementar, plus blushing sebab malu. Malu? Nurul malu? er... %^&*(?

Tadi kan, masa lepas jek habes solat Isyak, suddenly I terfikir pasal kahwin. Wah! Advance ko jah! Tunang tak, hape tak, terus nak kahwin. Tak dapat nak dibayangkan meriahnya suasana masa wedding day I tuh nanti. Malu lah nak taip entry menggedik macam neh. Tapi terpaksa taip. Sebab tak tahu nak luah dekat siapa. Nak cakap dengan Encik Bobo, ishh mesti dia tak nak layan I menceceh pasal kahwin neh. Bukan sekali dua I try nak sembang pasal kahwin neh. Dia kata still early. Aishh, macam lah nak kahwin esok. 

Tadikan, I gayut dengan dia. I tanya lah dia, mak dia pandai tak jahit baju kurung moden. Sebab I ada satu baju tuh. Kain nya dah beli dari sebelum raya lagi. Tapi tak berjahit lagi sampai sekarang. Kebetulan pulak, kawan I pun tengah carik tukang jahit yang pandai jahit baju kurung moden. I tanya lah dia macam neh.

I : Awak, Mak awak pandai tak jahit baju kurung moden?
Dia : Ha? Baju kurung moden? Yang macam mana tuh? 
I : Ala, yang takde pesak tuh..
Dia : Yang mana ekk?
I : Ala awak neh. Saya nak buat baju untuk majlis tunang neh..
Dia : Ohh, tunang. Tadi tak cakap awal-awal. Saya baru lepas call mak.
I : Ala, awak call la lagi. Sekarang tau. 3 minit dari sekarang, saya nak feed back dari awak. 
Dia : Oke..

See? Tak excited langsung tau bila I cakap baju tuh untuk tunang. Hampas punya pakwe. Nasib baik dia cakap dengan I yang dia nak jumpa I esok. Yess! Gumbira! Happy! Tak leh bayang ah betapa excited nya I. Esok jumpa dia, nak discuss pasal majlis e-day lah! HAHA! Over sangat tak? Persediaan dari sekarang, tak salah kan? ngee... >.<"
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™