Sunday, October 2, 2011

Home » , , , » Siap edit lagi satu blog | Adieyza

Siap edit lagi satu blog | Adieyza

Salam.

Tak sangka I dapat siapkan dua header dalam satu malam. Alahai, yang simple simple boleh la der. Kalau yang susah susah tuh, I pun tak nak buat. Cantik mana lah hasil sentuhan tangan tak bedung I neh? Kalau setakat simple but sedap mata memandang tuh boleh la. Dengan mata dah bengkak bengkak, menangis tak henti henti, tapi siap jugak dua header. 

Ini header baru blog Hanan. I pernah design blog beliau sebelum neh. :)
check sini yek! http://budak-kidal.blogspot.com/

Ini header blog Zana. New customer I. I sedang design blog beliau. Dah nak siap dah. 
meh check kat sini yek! http://adieyza.blogspot.com/

Siapa yang nak tempah header lagik?? HAHA! Tapi yang simple simple jek la. I tak teror macam Wan Hazel, Cik Bulat, or what-so-ever. Tapi setakat design biasa biasa tuh boleh la. Sebab tuh I charge tak mahal. Very the murah! Nak order? Contact I yek! chiao! >.<"

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™