Monday, November 28, 2011

Home » , , , , , , » Aku tak tahu apa dosa aku pada makhluk neh. Hina aku bukan main lagi!

Aku tak tahu apa dosa aku pada makhluk neh. Hina aku bukan main lagi!

Salam.

p/s: Entry neh entry lepas geram. So, kata ganti nama ditukar menjadi 'aku'. sorry.

Ini rentetan dari entry yang aku published tengah malam semalam. HAHA! Dah memang sah dia neh stalker terhebat blog aku. Kalau dia tak stalk blog aku, macam mana plak dia boleh tau aku published entry untuk dia? Bagus betul lah dia neh. Tak sangka ada orang amek port pasal aku dengan Encik Bobo. Siap curik gambar aku, pi edit edit pastu tampal kat entry dia. Tak malu nya!




Tengok, dia siap buat entry yang sangat sweet untuk aku dengan bobo. Bagus nya! Makin bertambah lah dosa engkau, makin happy lah aku sebab traffic blog aku makin naik. Terima kasih jela even follower blog ko baru sekor. Ini entry sweet yang dia penat penat taip untuk aku. http://misscocohoneyvanilla.blogspot.com/2011/11/couple-kapel.html. Thanks eh. 

Aku doakan semoga dia cepat cepat diberi hidayah. Percaya pada dosa dan pahala. Percaya bahawa Allah itu ada. Percaya pada ketentuan yang telah ditetapkan. InsyaAllah, ada pembalasan untuk dia. Amin. Ini doa orang yang dianiaya. 
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

14 Chumel(s) comment ヅ:

onie said... [Reply Here Bebeh!]

jeles lah tu org tu....apa lah perangai gitu :(

-✿Ayu✿- said... [Reply Here Bebeh!]

ish2...ade jgkmanusia mcm ni...sbr ye nurul... ape die kate tu akan dpt blik kt die jgk...one fine day...

Noor Ikhwani said... [Reply Here Bebeh!]

auwww auwww....hihihi.nak tergelak bg post dia.papehal,kak mesti sedihkn?sabar yer kak.ats dunia ni xsah xder ujian drp Allah.anggaplah nasihat dia tuh adalah ayt yg jeles.peliklah tengok dia kate srh akak kuruskan bdn takut 9t pakai baju pengantin xmuat.dia tuh kurus sangt ker kak?he3...btw,sabar tau kak...

Azhafizah[フィザ] said... [Reply Here Bebeh!]

sabar ye nurul even ape pun org buat..tak rugi bersabar..jangan diteruskan dgn orang macam ni..just let it be..ok dear?

♥ Qilah_kikO ♥ said... [Reply Here Bebeh!]

saling menjelesi ni normal dah.

tak matang biasalah. ehehe

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Noor Ikhwani

thanks dik..
tak tau la dia tu gemuk ke kurus.
yg pasti, akak pun tak kenal dia.

nurarabella said... [Reply Here Bebeh!]

bacin sey fomfuan tu.. x puas aty jom ar jumpa tpi simpang... hak tuiih!!

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@nurarabella

simpang mana?simpang lima?
hahaha.. depan warong mimah? hahaha..
:)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™