Thursday, November 10, 2011

Home » , » Dapat hadiah daripada Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia

Dapat hadiah daripada Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia

Salam.

Orang kata, kalau dah rezeki tuh, kat mana mana pun boleh dapat kan?
Last week I dapat hadiah dari Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia.
Hari tuh I ada dapat email dari KPTM.
They all kata I menang cabutan bertuah.
Macam tak percaya, sebab I neh jarang bertuah. ngee...


So, lepas reply punya reply I tunggu jelah hadiah tuh sampai.
After almost two weeks menunggu, lastly I dapat jugak hadiah tuh.
Berdebar jugak, sebab hadiah dia bukan calang calang hadiah.
Tengok dekat website, siap ada DSLR, iPhone, dan banyak lagi.

Rupanya, I dapat benda neh jek.



External Hard Disk :)

Gembira lah jugak, sebab nak beli benda tapi tak beli beli.
Lastly dapat jugak!
tenkiu very much KPTM!
:')
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

15 Chumel(s) comment ヅ:

Kancilbiru said... [Reply Here Bebeh!]

tahniah...nak beli pun mahal gak tu...:)

Azhafizah[フィザ] said... [Reply Here Bebeh!]

congrate nurul..dah dapat tu kire bertuah lah tu >.<

Yana yani said... [Reply Here Bebeh!]

wah bestnyer..camner dapat nier?..

zal88 said... [Reply Here Bebeh!]

wa..thniah..
terime kasih kerana mmbri kerjasama..
Bahagian kite tu..Unit je lain..=)

zal88 said... [Reply Here Bebeh!]

wah..tahniah..
terima kasih kerana memberi kerjasama.Bahagian kite tu,tapi unit je lain..=)

khuza hasan said... [Reply Here Bebeh!]

seriuz?
mcm xpercaye..
btw..c0ngrat yank!
:)

intanurulfateha said... [Reply Here Bebeh!]

ayat u yang ni..

"Rupanya, I dapat benda neh jek."

mcm x suke je hadiah tuh.
bak ah kasik i. external tuu.. laen lah pendrive je :p

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Kancilbiru

hehe..
thanks.
sebab tuh nak beli tapi tak beli beli.
hehe.. :)

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@zal88

ohh yeke?
thanks ehh..
lain kali bg la iPhone ke, DSLR ke.
hehe.. :)

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Yana yani

saja jek buat survey dekat website KPTM. pasal pengesanan graduan. lepas tuh tah camne boleh terpilih jadik pemenang bertuah. hehe..

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@intanurulfateha

ehh..
mesti la suka.
tapi sebenarnya mengharap dapat DSLR, tapi dapat external jek. hehe..
tapi still alhamdulillah jugak la..
hehe.. :)

AzlanAyu said... [Reply Here Bebeh!]

tahniah ye nurul....bkn ssng nk dpt hadiah cabutan bertuah,,,mmng bertuah la nurul ni...syukur :) tompang gembira juga

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™