Wednesday, November 2, 2011

Home » , , » Doddy | Penat mencuba, akhirnya berjaya!

Doddy | Penat mencuba, akhirnya berjaya!

Salam.

Since I neh suka sangat edit blog orang, tak lengkap pulak kalau ilmu I tak dilengkapi dengan ilmu melukis doodle kan? For the first time, I lukis doodle dengan hati yang riang gembira. Padahal banyak ordering from customer yang masih pending. Aduish! Mintak ampun lah korang yek? 2-3 hari neh, I memang tak larat nak edit blog. Rasa macam dah takde idea. Macam mana tah leh jadik macam tuh. Tapi I akan mencuba sedaya upaya I untuk tidak menghampakan customer I. 

From today onwards, I akan start entry tentang doddy. Apa tuh doddy? Doddy tuh nama manja doodles yang akan dan bakal I lukis. Asek sebut doodles jek kan. Cam tak besh plak kan. Thats why I panggil doddy. Manja sikit. Comel jek bunyik nya. Ngee.. :P

Ini first doddy I. Comel macam I kan? uweekkk!! >pitam!<

Lepas neh, banyak lagi doddy yang I akan lukis. Bersedialah korang untuk pitam! HAHA! oke dah. Mengarut sikit sikit jek. I nak sambung kerja edit mengedit. chiao! >.<"

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

8 Chumel(s) comment ヅ:

sue sopian said... [Reply Here Bebeh!]

chumell la doddy tu.. blaja katne ek? teringin gak nak wat.. [walaupun x kreatif =.=' ]

Chocolate said... [Reply Here Bebeh!]

akk ditag!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/11/ohseemm-giveaway-by-faqihah-ain-scha.html

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@sue sopian

blaja sendiri dalam internet.
ngee..
kita pun tak kreatif kak.. :)

Mira Marcello said... [Reply Here Bebeh!]

ngeee~ doddy kak nurul comel. doodle sy dah rupa dugong dah haha

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Mira Marcello

alamak aih?
takkan lukis doodle tiba2 transform jadik dugong lak?
hehe.. :)

gud luck dik! >.<

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™