Thursday, November 24, 2011

Home » , , » Excited nak jumpa buah hati jantung paru paru kita!

Excited nak jumpa buah hati jantung paru paru kita!

Salam.

Malam neh malam last I kerja night shift untuk this month. So, ada riak berkobar-kobar dan excited di situ. Semangat gila nak habes kan malam neh. Esok I dah cuti. Esok gak I nak pergi Shah Alam. First point I nak pergi sana, sebab nak attend wedding member sekolah I, Ain. So, orang kata sambil menyelam minum air lah kan. Dah kebetulan kat Shah Alam, so jumpa lah encik pakwe I sekali. 

Rindu gila dekat dia. Dah nak dekat tiga minggu kot tak jumpa. Rinduuuuu......! Esok kena balik cepat cepat, tido kejap, pastu tengah hari sok boleh la gerak terus ke Shah Alam. Adik I pun ada kat sana, so boleh meronggeng kat sana sekali. :')

Maybe dalam masa dua tiga hari neh, I just update fesbuk jek kot. Nak update blog kompem tak sempat. InsyaAllah, lepas balik Shah Alam nanti I update pasal wedding member I and sweet date kitorang dekat Shah Alam pulak. hikhikhik! malu lah! >.<"

Doakan I selamat pergi dan selamat pulang yek korang! Nervous nya nak bawak MCC9381 jauh jauh for the first time! Alahai...sape MCC9381 tuh yek? hehe.. nanti la I update! malu lah! >.<'
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

8 Chumel(s) comment ヅ:

Azhafizah[フィザ] said... [Reply Here Bebeh!]

have a safe journey nurul.drive safely ^__^

misscocohoneyvanilla said... [Reply Here Bebeh!]

couple paling buat aku meluat..huduh gler wei !!! dua2 gemuk gedempol.. ngaku plak diri cumel.. "sedih" tgok !!!!

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@misscocohoneyvanilla

alhamdulillah..
trima kasih ke atas pujian anda tu...
semoge anda diberkati oleh tuhan...
awk kan perfect..owg lain je la buruk ..btw..thanx coz stalk my blog..appreciate it..:))

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™