Friday, November 11, 2011

Home » , , , » Hangout dengan Mama ヅ

Hangout dengan Mama ヅ

Salam.

Last week masa I balik raya haji kan, I pergi meronggeng dengan mama I. Actually memang tak rancang. I balik pun just naik bas jek. Encik Bobo jemput dekat stesen bas Batu Pahat. Suddenly mama I call. Dia kata dia dekat BP Mall, jalan jalan release tension dengan mak long. Wah, mama I pergi hangout dua beradik. Siap tak bawak anak anak. Bagus la. Lagipun bila anak anak dia dah besar neh, ringan sikit beban mama.

I cakap dengan mama, tunggu dekat Summir Parade je. Sebab I nak belanja dia makan dekat MK Restaurant. Then dia setuju. So, I dengan bobo pun terus gerak pergi sana. Then jumpa mama dengan mak long dekat sana.

Mama dengan Mak Long. Teka mana satu mama I? hehe..

Ni lah dia mama I yang terchenta! <3

Even dapat hangout sekejap jek dengan mama, tapi it is fine lah kan daripada takde apa apa. Terkilan jugak sebab masa birthday mama yang lepas, I tak dapat nak bagi apa apa. InsyaAllah next year I will give something precious for you mama! Hmm.. Dating bawak mama sekali. ngee.. best hape kan? >.<"
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

3 Chumel(s) comment ヅ:

Azhafizah[フィザ] said... [Reply Here Bebeh!]

sweet!Bile anak dah besar..memang patut dok umah je..shopping sendiri je..hehe..jangan kaco dorang nak shopping..>.<

emieysandra said... [Reply Here Bebeh!]

mmg best dating bawak ma eh! ehehe..

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™