Wednesday, November 9, 2011

Home » , , » Next design done! | Blog Cik Puan Miera

Next design done! | Blog Cik Puan Miera

Salam.

Syukur ke hadrat Illahi, kerana masih memberi kesempatan untuk I teruskan hidup.
Next design, I baru siap edit blog Cik Puan Miera.
Masih teruja sebenarnya. I edit berdasarkan permintaan beliau.
Warna tema blog beliau ialah pink ~ apple green

Firstly masa baru baru edit blog ni, I rasa combinations tuh macam tak kena.
Tapi bila I dah edit edit semua kan, I rasa macam cun pulak.
Jom preview blog Kak Miera neh.




Amacam? oke tak?
Kalau nak tengok gambaran yang lebih jelas, korang click jek link bawah neh oke!
http://cikpuanmiera.blogspot.com/
chiao! ^.^
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

NURULSYAZWANI BINTI ROSLI said... [Reply Here Bebeh!]

awak awak yg kreatif!!!
cantek la... hihi.. nice header..

Adisa Liviandi said... [Reply Here Bebeh!]

Kakak Nurulchumel , boleh tolong tak design kan blog saya nih ? Kalau boleh nak yang girlish sesuai dengan remaja ;)

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Adisa Liviandi

boleh.
email kan details kat akak k?
nnt akak bg senarai harga.

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™