Friday, December 9, 2011

Home » , , » Baby rabbit dah makin membesar!

Baby rabbit dah makin membesar!

Salam.

Untuk entri hari neh, korang jangan terkejut tau. Sebab entry I kali neh penuh dengan gambar rabbit. Korang ingat tak hari tuh I ada update pasal baby rabbit yang baru lahir tuh? Sekarang dah besar tau. Semua comel comel gila! Bulu lebat lebat. Tapi I still takut nak pegang. ngee.. Semalam I tidur rumah auntie I dekat Merlimau. So, dapat lah cuci mata tengok baby rabbit! Tambahan pulak, auntie I dari JB pun datang jugak. So, ramai lah kat rumah auntie I tuh. 
















Sangat comel! Terasa macam nak bela, tapi takut tak terjaga. I nak pegang pun takut. kui3! Total semua sekali rabbit kat atas tuh termasuk mak bapak dia, 17 ekor semuanya. Dah boleh bukak zoo rabbit! Hai, rabbit, rabbit!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™