Thursday, December 15, 2011

Home » , , , , » Cinta Elysa | Mata dah rabak sebab tengok cerita neh!

Cinta Elysa | Mata dah rabak sebab tengok cerita neh!

Salam.


I memang suka tengok cerita yang dah habis disiarkan. Sebab nanti takde lah nak tertunggu tunggu next episod. Macam cerita Cinta Elysa. At first memang I tak layan cerita neh. Dalam hati siap cakap camneh, "Drama bodoh apa lah si Fasha berlakon neh.." Tapi bila dah habis, baru nak layan tengok cerita neh. Tu pun sebab housemate I yang tengok dulu dekat You Tube. Pastu bila dah lama lama tengok kat lappy dia, I pun search la jugak. Macam best pulak bila dah layan cerita neh. 


#Ini kesan mata yang rabak sebab asyik tido pukul 3-4 pagi. ngee.. :P

Next drama, I nak tengok Tentang Dhia. Yang neh memang I follow cerita nya. Cute kot si Nora Danish tuh. Watak wanita baik. Tak menggedik. Tapi kalau si Nora Danish neh menggedik pun tak nampak gedik kot. Nampak comel ada lah! :')

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™