Sunday, December 11, 2011

Home » , , , » Dinner with my housemates >.<"

Dinner with my housemates >.<"

Salam.

Fisrt time dalam sejarah I duduk rumah sewa dekat Kampung Morten neh I keluar dinner dengan all my housemate. Bukan tak pernah makan dengan diorang, maksud I tak pernah meronggeng keluar makan together gether ramai ramai. Semua cukup kuota pulak tuh. Dah masing masing bawak boyfriend. Sangat terharu. 

Oke, korang jangan pelik yek dengan entry neh. Sebab I memang sengaja gedik gedik letak smiley yang cute cute tuh. Saje lah nak bajet diri comel. Haha!  Oke, sambung cerita. Dan malam tadi, kitorang keluar ramai ramai pergi dinner dekat Restoran Asam Pedas Seri Melaka. At first kitorang decide nak pergi dinner dekat Seoul Garden. Tapi last minute cancel atas sebab sebab yang tak dapat dielakkan. 

Syok jugak lah makan dekat sana. Kitorang makan seafood. Bukan sekadar asam pedas tau. Service pun cepat. Tempat dia agak luas. Sesuai sebenarnya untuk celebrate birthday one of our housemate, Amirah Ala, yang paling terror masak kat dalam rumah I tuh dia lah. 

Oke, jom usha picture yang sempat I snap sepanjang dinner malam tadi. Tak banyak. Tapi boleh la buat ada ada.  Check it out! 

Happy birthday Mira! 

Cake for you! 

Sweet 23rd! 

With pasangan masing masing! 

Ini pasangan saya! 

Sesi beramah mesra! 

All together! 

Posing jom! 

And, this is all my housemate!  

Kenyang gila lepas makan malam tadi. Kebetulan pakwe I pun ada. So, takde lah I janggal sangat tak ber'pakwe'. Tapi ada jek housemate I yang takde pakwe. Cool jek.  Next month, dah kurang dua orang housemate I sebab Miera dengan Khaty dah habis study. Sedih la macam neh.  Whatever pun, I akan sentiasa ingat dan kenang diorang dalam hati I sampai bila bila. Fullstop! 
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

Cik Asfz said... [Reply Here Bebeh!]

alolo..suwettt semua bawa pasangan masing2...hehehe ^^.

happy besday to mira ;)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™