Saturday, December 31, 2011

Home » Now available to take your order! :')

Now available to take your order! :')


Salam.


Hai korang, korang dan korang! I nak inform neh, yang I dah available untuk buka balik service edit blog. So, kepada sesiapa yang pernah or dah hantar particular untuk service edit blog, tapi I tak reply lagi ataupun still tak dapat feedback, I mohon kerjasama korang untuk re-send balik email korang tuh. Maybe I terlepas pandang atau I busy hari tuh. 

Now I dah tak berapa busy dan boleh melakukan aktiviti edit-mengedit neh dengan sewenang-wenangnya! So apa tunggu lagi tuh? Send your particular NOW untuk service edit blog. Price? Jangan risau, its negotiable. Murah jek, korang semua mampu kot. Tapi ikut kepada kehendak dan permintaan lah kan. Kalau makin besar selera korang, makin comel lah harga nya. Don't worry lah! I bagi best price pada yang berminat. 

Send your details now and I will reply A.S.A.P! 
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

♥AienNajwa♥ said... [Reply Here Bebeh!]

selamat berblogwalking kembali ! ~ =)

budaksukerSENGIH said... [Reply Here Bebeh!]

kak nurulchumel...kite nk service edit blog bley..???...plez reply oke...i need yur service..:)

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@budaksukerSENGIH

dik, tolong send email ke nurul.purplechumel@gmail.com yek dik utk tempahan.

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™