Tuesday, December 13, 2011

Home » , » Segmen : Satu Malaysia by Azhafizah.com

Segmen : Satu Malaysia by Azhafizah.com

Salam.

Sebelum I pergi kerja tengah hari neh, I nak join segmen yang dianjurkan oleh blog http://www.azhafizah.com/ ni. Before this, I ada jugak nak join segmen segmen beliau, tapi asyik tak sempat jek. So now, I buat buat sempat lah kan. Kebetulan pagi tadi I blogwalking blog beliau. So, nampak terus decided nak join!

Beliau galakkan semua blogger yang bermastautin di Malaysia neh join segmen neh. Alah, untuk saling kenal mengenali katanya. Apa salahnya kan? Actually everyday I datang blog beliau neh. Sebab beliau memang berbakat melukis vector vector yang cute cute! Geram gila! I dah la mengidam nak vector tuh. Tapi tak dapat dapat pulak. Hope lepas neh ada peluang untuk I dapat vector!

Oke, beliau perlukan maklumat maklumat berikut untuk memenuhi syarat sah segmen. Jom jawab soalan!

Tempat tinggal sekarang
Kampung Morten Heritage Village, Melaka, Malaysia

Makanan famous di tempat tinggal sekarang
Asam Pedas Melaka Paling Mebeles! :'P

Tempat Best untuk dilawati di situ
Melaka, memang banyak tempat bersejarah. Nak cerita satu satu, memang tak habes. Nak tahu, datang lah! Memang sangat syok datang time cuti cuti sekolah macam neh!

Done satu segmen. Next! ngeee.. :')
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

7 Chumel(s) comment ヅ:

CintaZulaikha said... [Reply Here Bebeh!]

hehhhe..org melaka yer...

singgah tgk akak jugak k..

http://cintazulaikha-ummi.blogspot.com/2011/12/segmen-satu-malaysia-by-azhafizahcom.html

Azhafizah[フィザ] said... [Reply Here Bebeh!]

thanks nurul join segmen ni..hehe..insyaAllah ade rezeki dapatlah vector..fiza tgh bz siapkan aktivit harian ni -_-'..btw fiza selalu pg melaka sebab dulu pernah sekolah kat jasin..hehe..melaka memang best..asam pedas the more spicy the more tasty lah kan..name pun asam pedas..fiza suke jln2 kat junker walk ^_^

Gadis mutiara_Solehah said... [Reply Here Bebeh!]

Salam singgah dr org melaka gak^^..btw,asam pedas melaka is de best=)

cikladybird said... [Reply Here Bebeh!]

dtg dr segmen yg sama..
salam perkenalan dr org johor...^_^

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™