Thursday, December 29, 2011

Home » , , , , , , , » Sony K770i Cybershot dalam kenangan :'(

Sony K770i Cybershot dalam kenangan :'(



Salam.

Sakit. Sangat pedih hati I sekarang neh. Tapi sumpah I takde niat nak menyinggung perasaan dia. I bersama dia  dah lama kot. Since 2009 kot. Dia lah ubat, dia lah racun. Terhempas, terjatuh, tergolek macam mana pun dia tetap setia berkhidmat untuk I. Tak pernah sekali pun dia merajuk. Tapi kali neh, rajuk dia teruk betul. I baru cakap dengan member I semalam pasal nak beli J20 Hazel. Hadoi! Hazel je kot. Bukan henpon canggih mana pun. Bukan smart phone pun yang I nak beli tuh. Tapi dia dah majuk. Memori semua habis hilang. Contact number semua lesap. Nasib baik lah I neh jenis yang lepas snap terus transfer kat lappy. Kalau tidak, memang lesap jugak la gamaknya.



I takde niat langsung nak jual ke, trade in ke, tanak guna ke, takde langsung. I nak beli baru pun sebab I nak tambah satu nombor lagi. Nak beli nombor couple dengan Encik Bobo. That's why I nak beli phone baru. Bukan tanak guna langsung. :'(

I sangat sayang dia. Kalau tak, takkan I nak guna sampai sekarang? Tengok neh, entry neh untuk dia. iPhone 4 vs Sony Ericsson. Entry neh pun, I taip khas untuk menghargai dia. Photoshoot Aidilfitri | cybershot K770i version. Walaupun keypad dia dah susah nak tekan, I tetap guna dia. Sayang dia. Sebab camera dia cun. I suka dan tak menyesal langsung beli dia dulu. :'(





Kenangan I dan 'dia'. Sangat sedih!
Sumpah! Lepas neh I takkan ulang mistake macam neh lagi!
Sedih.
#sambung nanges lah!
T___T
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

Si Gadis Semasa said... [Reply Here Bebeh!]

sedih gila . fon saya pun dah majuk tahap gaban dah ni . pelik kan , phone pun leh majuk :(

Azhafizah[フィザ] said... [Reply Here Bebeh!]

jangan bersedih nurul.jap je tu..pasni ok lah..hope so

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Si Gadis Semasa

tulah, skng neh makin melampau.
takleh baca bateri langsung!
bengang nya!

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™