Monday, December 26, 2011

Home » , , , , , , » The Sweetest Lunch with my sayang! ❤

The Sweetest Lunch with my sayang! ❤


Salam.

First time post entry pasal lunch kan? Selalu nya post entry pasal dinner, breakfast. Kali neh, lunch pulak. Sebab selalunya I dengan my sayang kalau lunch dekat tempat biasa biasa jek. Tapi tengah hari tadi, I pergi lunch dekat hotel. Tuh yang macam nampak lagik sweet tuh. HEHE!

Tempat pilihan kami hari neh ialah The Palette Cafe, Bayview Hotel Melaka. Thanks to Avillion Legacy  Hotel Melaka kerana memberi peluang untuk I dan Bobo melantak banyak banyak banyak dekat sana. Actually, ini adalah one of my prize sebab menang 1st runner up Avillion Idol hari tuh. Tak ingat? Leh click sini http://nurulchumel.blogspot.com/2011/12/6th-annual-dinner-2011-part-2.html

Jom layan gambar pulak! Peace! :')

my sayang! ilysm!  ❤

nyum3!

Boleh tahan sedap gak ayam dia. Mabeles!

Chicken Ham. Yummy!

Assam pedas, Steamboat and Yong Tau Foo station.

Dessert Station. Comel gila kot!

Maen masak masak steamboat!

Cun seyh!

Geram gila dengan choc tuh! Sayang nak makan. Tapi dah makan dah pun. :)

Fruit tart-lets. comel!

The Palette Cafe, Bayview Hotel Melaka.

Love you even more!

p/s : Sorry lah. Entry kali neh penuh dengan gambar jek. Hadap sampai muntah. ngee.. :')
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

8 Chumel(s) comment ヅ:

Azhafizah[フィザ] said... [Reply Here Bebeh!]

sedapnye makanan tu!

p/s:fiza dah reply di fb ye

Liyana Aziz said... [Reply Here Bebeh!]

jeles! dah lama x date! huwarghhhhh!

banyak nya makanan! mau kembung perut yana kalau sumbat bebanyak... ehhehehe

ninie_azriena said... [Reply Here Bebeh!]

alolo..romantik betul !!!
jeles okey..
makanan tu semua nampak sedap =)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™