Tuesday, December 27, 2011

Home » , , » Unpredictable! Follower dah cecah 2k!

Unpredictable! Follower dah cecah 2k!


Salam.

Dari I mula mula blogging sampai lah ke hari neh, I tak pernah menduga yang I akan dapat follower sampai 2k. Siyesly, I sangat appreciated dekat korang semua sebab sanggup followed blog buruk I neh and keep coming even blog I neh tak la sehebat blog blog yang lain. 

Dan sempena meraikan followers terhebat I neh, I takde nak buat apa apa giveaway, atau contest. Cuma I hope korang boleh keep coming my blog and tinggalkan jejak korang di sini. Sebab lately neh, I memang rajin blogwalking. Semangat lebih la katakan. So, hope lepas neh kita boleh keep in touch dengan lebih akrab lagi bukan hanya dalam blog, but who knows one find day, kita boleh keluar hang out and buat gathering sama sama kan? :')
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™