Tuesday, January 10, 2012

Home » , , , , » Berjimba jimba!

Berjimba jimba!


Salam.

Actually dah lama kan I tak update pasal kehidupan seharian I? Yelah, dah macam takde hape yang interesting untuk di-story-kan. Tapi hari neh I terasa macam hidup I dalam drama cerekarama tv3. Macam macam hal yang berlaku dalam rumah I. 

Tak kurang hebatnya dengan diri I sendiri. Adalah bergaduh jugak dengan Encik Bobo semalam. Normal lah gaduh. Sedangkan lidah lagi tegigit, apatah pula pasangan kapel. Chewaah!

Oke, back to the main title. Kan I dah kata I dah macam dalam drama cerekarama. Pagi pagi tadi I bangun, pergi breakfast dekat warung fevret Encik Bobo. Tapi at this moment I tak breakfast dengan Encik Bobo sebab beliau kan dekat Shah Alam. I breakfast dengan housemate I. Kebetulan housemate I semua nya tak kerja hari neh. Cukup lengkap. Mira dengan Khaty tengah busy dengan final exam. Dok study jek 24/7. Yang lagi dua orang tuh MC. Dua dua tak sihat. So pagi tadi, I breakfast dengan Kak Olin and tunangnya, dan Mira. Kitorang breakfast dekat Warung Nasi Lemak Tengkera. Kat sini everyday ramai orang. Paling best kat sini, telur mata kerbau nya, dengan Mee Goreng Bodoh. Haaa.. mesti korang pelik kan? Tak percaya? try lah!

Lepas dah kenyang, I balik rumah dan melepak lepak sampai tengah hari. Dan I keluar dengan Cida pergi beli barang keperluan diri I dekat Giant. Dah settle membeli belah, kitorang pergi makan dekat Warung Satay Kampung Jawa. Siyes ah. Hari neh I paling banyak makan. Complete schedule. Breakfast-Lunch-Dinner. Dah macam pelancong. Semua tempat makan best best kitorang pergi. HAHA! Gemuk!

Nampak sedap kan? Mee Goreng siap ada satay! ngeee.. :-B

Siap post dekat fesbuk. Bagi semua orang yang berkenaan jeles. HAHA! Bobo bengang!

Lepas tuh, balik dari menternak lemak tuh, kitorang pergi balik rumah I. Lepak lepak. Online online kejap. Pastu  Mira lapar sebab dia baru balik study group. So kitorang pun berhasrat lah untuk meneman si Mira neh nak makan. Hajat di hati nak makan kat tempat tempat yang dekat jek dalam Kampung Morten neh jek. So kitorang jalan kaki jek la. Tapi hampa, kedai tuh tutup. Kesian gila Mira. :)

Tapi yang happy nya kitorang lah, siap main snap snap gambar yang bajet kurus. ptuihh! :P

Lastly, kitorang makan lepas solat Maghrib dekat kedai makan yang biasa kitorang pergi. Kat area Jusco. So far hari neh memang sangat ber-warna warni sebab I dapat berjimba sepuas hati. Walaupun dah tengah tengah bulan, duit dah ala ala sengkek, tapi berjimba itu harus oke!

So lepas neh siapa yang nak ajak I berjimba lagi boleh lah contact I. I on jek anytime kalau I tak kerja! Keh3!! :P
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

sarah mohamad said... [Reply Here Bebeh!]

Amboiii. Cuti terus ada edisi makan makan ehh. HEHEH Cuti berkualiti ni :D

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@sarah mohamad

hehe.. tau takpe!
hehe.. :)
makin montel lah.. :)))

Anonymous said... [Reply Here Bebeh!]

motto: berjimba itu kami,kami itu berjimba..hahah

*cidayusoff*

Azhafizah[フィザ] said... [Reply Here Bebeh!]

agak lama tak berjimba jimba kat JJ ^__^

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Anonymous

haha..even pergi berjimba dua org, dah complete dah.. hehe..
:)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™