Wednesday, January 4, 2012

Home » , , , » Especially for my love, Good Luck Sayang!

Especially for my love, Good Luck Sayang!


Salam.


Tomorrow is the day!
I ucapkan selamat menduduki peperiksaan akhir semester yang ke-empat (04) kepada insan yang teramat I sayang, Encik Bobo. Semoga beliau dapat menjawab dengan tenang dan mudah. 

Another one year to go, untuk habiskan bachelor beliau. Hope beliau akan sentiasa dapat markah yang terbaekkk dan lulus dengan cemerlang, gemilang dan terbilang! Amin.. :')

Dan untuk korang korang semua yang bakal menghadapi exam jugak esok macam Intanurulfateha, good luck jugak yek! I have a special wish for you all!

Life never seems to be
the way we want it,
but we live it in the
best way we can.
There is no perfect life but we
can fill it with perfect moments.
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

Puan Besar Shag Yahaya said... [Reply Here Bebeh!]

AMIN~ Mudah mudahan lancar sahaja dia nak jawab exam tu nanti ;))

Lydia Shaizrina Shukri said... [Reply Here Bebeh!]

ko xwish untuk aku pn...;(

weh, aku ske r ko tembam cmtu, nmpk lg comey... nk lawan fathen ea..??? hehehe

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Puan Besar Shag Yahaya

amin..
thanks shag!
lama tak dtg sini ye shag?
hehe..windu!

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Lydia Shaizrina Shukri

alamak..lydia, nk wish sorg2 mmg tak dan la lydia oiitt.. kira aku dah wish la kan kat entry neh..semua sekali.. hehe

weh lydia! tu just imaginasi tudung jek la. aku still comel lagik. hehe.. :)
tak terdaya aku nak lawan fathen. hehe.. :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™