Thursday, January 12, 2012

Home » , , » Sakit kepala dan ter-over dose!

Sakit kepala dan ter-over dose!


Salam.

Sehari kalau tak update blog, rasa macam tak lengkap hidup neh. Tapi nak buat macam mana kan. Kadang kadang, masa lebih mencemburui kita. Banyak lagi hal hal lain yang lebih memerlukan komitmen kita. Untuk blogger macam I neh, ofkos lah I akan tengok blog I hari hari. Kalau online jek terus buka blog, reply komen, pastu baru buka fesbuk. =.="

Tapi hari neh, I macam letih semacam jek. Dah lepas Isyak neh rasa macam sakit kepala semalam datang balik.  Telan ubat 3-4 biji, pastuh dah mamai. Penat semalam, letih kelmarin kot yang buat I kurang sihat neh. Lagipun kan sekarang neh cuaca tak menentu. 


Hope I akan sihat seperti sediakala. 
Nak rehat puas puas supaya esok boleh bangun awal.
#goodnitechenta! >.<"
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

5 Chumel(s) comment ヅ:

Puan Besar Shag Yahaya said... [Reply Here Bebeh!]

Samalah. Tapi Shag maybe sebab duduk dalam aircond lama. Selalunya macam tu, bila dalam mall lama kompem balik tu sakit kepala >.<'

Moga saayam cepat sehat ye :D

ketikketok said... [Reply Here Bebeh!]

Hidup lebih ceria dengan Perap Cenderawaseh..rahsia hilang segala sakit dan tingkat ketrampilan daripada alam semulajadi nano mikrofungus dan tumbuhan

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™