Monday, January 16, 2012

Home » Segmen : Adore Your Arts Part I

Segmen : Adore Your Arts Part I


Salam.

Click HERE to join it! >.<"

Siyes, I memang everyday akan melawat blog INI. Dan penulisnya memang tidak pernah kering idea untuk meng-update. So today I nak join segmen ini. Mana lah tau, design mereka boleh dijadikan ilham dan penyuntik semangat untuk I supaya terus menghasilkan design design yang lebih wow! ngeee..

Syarat syarat penyertaan adalah seperti berikut :-

-Buat satu entry yang bertajuk"Segmen:Adore Your Arts Part I"
-Letakkan banner segmen dan link kan ke entry ini.
-di alu alukan men'follow'  ke semua blog pencinta seni yang menyumbangkan hasil kerja tanda sokongan kepada mereka.[tiada paksaan]
-Letak satu gambar [originality dari korang]yang korang rasa boleh menggambarkan seni dan gambar tersebut  tidak melibatkan manusia.Terpulang samada nak edit atau tak.[cth:gambar pemandangan atau objek-Gambar boleh di edit untuk penambahan effect seperti lomo dan sebagainya.Tulisan tidak dibenarkan kecuali watermark]
-Publish entry dan letakkan link entry post korang di kotak komen entry ini tanpa meletakkanhttp:// dan www.*patuhi syarat di atas jika mahu menang ^_^

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 22 JAN 2012 tepat jam 11.59 malam. 
Oke, jom tengok gambar apa yang I pertaruhkan untuk segmen ini. :)


Psst! WLA, bagi I full mark oke! :')
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

8 Chumel(s) comment ヅ:

Azhafizah[フィザ] said... [Reply Here Bebeh!]

terima kasih join segmen ni nurul.indahnya pemandangan.kat mane ni?

p/s:tunggu keputusannya selepas tamat ye..good luck ^_^

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Azhafizah[フィザ]

tenkiu!
ni dekat Portuguese Settlement, Melaka. :)

BiQa HatmiN said... [Reply Here Bebeh!]

wah one more nice shoot!.... meanrik2.... hehe ...anyway goodluck ok :) -from WLA

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™