Thursday, February 2, 2012

Home » , , , , , » Bobo saya dah 24 tahun. Tua!

Bobo saya dah 24 tahun. Tua!

Salam.

Macam tahun yang lepas, macam macam benda yang I buat untuk celebrate birthday pakwe I yang sorang tuh. Tapi tahun neh entah kenapa I dah macam hilang idea nak celebrate or buat surprise masa birthday beliau. Kek pun takde. Cian dia!

On that day (actually birthday dia 31hb Jan yang lepas), I just keluar dengan dia. Berdating dari pagi sampai malam. HEHE! Pagi tuh dia teman I pergi Perodua Batu Pahat untuk service kesayangan I. Bila dah siap service MCC 9381, I balik rumah kejap. I tukar baju, dia borak borak kejap dengan nenek, dan kitorang keluar balik. Yang penting, adik I yang si Keyla tuh nak ikut. Kacau daun ah!

Kitorang gerak terus pergi BP Mall. Terus pergi beli tiket wayang. Tengok wayang cerita Journey 2 the Mysterious Island. Boleh tahan best jugak lah movie tuh. Kitorang tengok pulak 3D. Syok ah! Jom layan gambar. 

Journey 2 the Mysterious Island!

Tiket kami! >.<"

Ini birthday boy! Comel dan tembam!

Ini kami. Comel. Lihat, saya makin gemuk. oke shut up! Itu nama nya bahagia!

Apa hadiah yang I bagi untuk birthday dia tahun ni? Ehmm. Biarlah rahsia. Tapi kalau dia yang nak story nanti, suka hati dia la kan. Apa yang penting, I dah tak sabar nak tunggu tahun depan. InsyaAllah, ada yang akan berlaku. Doakan kami! 
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

intanurulfateha said... [Reply Here Bebeh!]

sori takde credit nak reply. tenks btw ^^,

HB arief~
psst! kasik hadiah ape?

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@intanurulfateha

hehe..
kite bg hadiah biase2 jek..
yg penting, dia appreciated. Itu pun kite dah hepi sgt! :)

Azhafizah[フィザ] said... [Reply Here Bebeh!]

macam best je citer tu.nak tgk nanti.btw,happy birthday for him.^__^

puteяi ʓαняα said... [Reply Here Bebeh!]

wahh. HB to ur bob. may ur relationship last forever :)

http://puteri-zahra.blogspot.com/2012/02/what.html

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™