Monday, February 6, 2012

Home » , , , » First day in Maulidur Rasul :)

First day in Maulidur Rasul :)


Salam.

Hari neh hari yang sangat membahagiakan. Mana tidak nya, hari neh first day I pergi kerja dah boleh pakai tudung. Lega sangat. Gembira tak terhingga. Impian selama hampir dua tahun I kerja dekat hotel neh, akhirnya termakbul juga. Start from now, I harap takde la mulut jahat yang suka suka jek mengumpat kerja yang I buat selama neh. 

>ME!<

Mungkin ini adalah hikmah sambutan Maulidur Rasul tahun ini kot. InsyaAllah, semua nya akan bertambah baik untuk esok, lusa dan selamanya. InsyaAllah. Doakan yek!

p/s: Masih ada yang bermulut jahat. Katanya, hari ni pakai tudung, esok pakai jubah. So what? Apa salahnya kalau benda tu benda baik kan? Kalau dapat approval dari pihak management hotel, yang kitorang boleh pakai jubah ataupun pakai purdah sekalipun then kalau kitorang nak pakai, kitorang akan pakai. Tapi common sense la. Semua hotel pakai uniform. Kalau tak pakai uniform, tu hotel cokia mane tuh? Kalau ada hotel yang jadikan jubah tu uniform diorang, ish ALHAMDULILLAH sangat la! -siapa yang makan cili, sila lah rasa pedasnya!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

13 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™