Sunday, February 12, 2012

Home » , , » Horey horey malam minggu

Horey horey malam minggu


Salam.

Macam dah lama gila tak update blog. Since tragedi ngeri yang berlaku dekat kesayangan I tempoh hari, I rasa macam dah takde semangat nak update blog. Order dah bertimbun timbun, tapi yang dah siap nya baru sikit. Luckily my customer was very understanding enough. Diorang takde nak push I siapkan cepat cepat. Sebab masing masing faham my situation. Thanks korang!

Last night, I keluar berjimba. Walaupun hati masih sakit, perasaan sedih ni belum terubat sepenuhnya, tapi sebab kawan baik I datang dari KL, takkan I nak hampakan diorang kan? Kebetulan, I habis kerja pukul 7 malam. Cepat cepat balik rumah, then mandi and solat lepas tu terus keluar berjimba. 

I >> Miera >> Aqidah

Posing bajet cun! Wakaka!

Best scenery..

We all! :')

Semua gambar neh, unedited version tau. Malas I nak edit. Emosi masih tak stabil. Tapi orang kata, benda dah jadi, kita dah tak boleh nak undur balik kan? Redha je lah. Sekarang neh I masih pening kepala sebab kesayangan I tuh masih sakit. Ntah bila la dia nak sihat semula macam dulu. Rindu pada keadaan dia yang dulu...  Hurmmm.. ~~~
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™