Monday, February 13, 2012

Home » , , , , » Next design done! | Premium Beautiful Azizah

Next design done! | Premium Beautiful Azizah


Salam.

Blog : Premium Beautiful Azizah
Url : http://azizahkasmoon.blogspot.com/
Tema : Green, kemas, corporate dan convincing.


Jom terjah! :))
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

9 Chumel(s) comment ヅ:

Azhafizah[フィザ] said... [Reply Here Bebeh!]

ramai orang jual dan pakai PB skang ye..btw,cantik hasil kerja nurul ^_^

Rafflesia™ said... [Reply Here Bebeh!]

wahhhh rajin la akak design ni semue.. tapi seyes cantek sangat2.. suke pulak syieda tengok.. hihihi=.=

akak..nk tnye, tuto tuk comment box macam akak tu ade x? maksud syieda, macam mane nak buat perbezaan antara comment owner blog n blogger laen. alaa...hope akak paham, syieda xreti explain. hukhuk.. try edit di HTML, tapi xjadi2.. sob2...

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Rafflesia™

owhh..paham3..
hehe..nnt kalau akak rajin, akak buat tuto ye syg!

CINTA UNTUK KITA said... [Reply Here Bebeh!]

akak,, nk minta tlg.. ni link cerita psl problem sy ni.. hmm hope akak dpt tlg.. ;p

http://cintauntukkita.blogspot.com/2012/02/tolonglah-cinta-untuk-kita-ni.html

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™