Saturday, February 18, 2012

Home » , , , » Photoshoot - dekat pantai pulak!

Photoshoot - dekat pantai pulak!

Salam.

Sebenarnya I sangat gila kamera. Lebih lebih lagi kalau kamera yang mahal mahal. Yang gambar dia guna lens panjang panjang, siap boleh kabur kabur kat background. Pastu image nya sharp, takde bintik bintik dan gambar tuh akan membuatkan I sangat cantik dalam apa jua keadaan. Bajet diri tuh cantik lah konon!

Hari rabu hari tuh I offday. So, I amek kesempatan balik kampung. Bila dah balik kampung, takkan nak memerap dekat rumah jek kan? So kitorang jalan jalan ke Pantai Minyak Beku yang terletak di Batu Pahat. Pelik kan nama pantai tuh? Tapi memang tuh la nama nya. Tak decide pun nak photoshoot actually. Baju pun tak proper. Main belasah jek. Sebab ingat nak jalan jalan jek kan. Tak bajet pun nak ber-posing posing bagai. So, meh tengok gambar gambar neh sampai muntah! Semua gambar gambar neh un-edited version ya! Alasan, malas nak edit. Sebab dah cun dah! :P





















 Presenting to all of you! MCC 9381!


Next photoshoot will be on.... ahh! tunggu jelah I update nanti yek?
Photoshoot kali neh just amek feel "Ombak Rindu" jek! HAHA!!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

Puan Besar Shag Yahaya said... [Reply Here Bebeh!]

Macam tak ada orang eh kat situ ? Macam nice nak p photoshoot tapi jauh dari rumah pulak~ HIHI

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Puan Besar Shag Yahaya

ada org.. tp kan pantai..luas tuh.. photoshoot utk wedding pun cun tau!

Aida Azryn said... [Reply Here Bebeh!]

amboi feeling2 ombak rindu la ni? :P

Mummy Adriana said... [Reply Here Bebeh!]

pesal x penah dengar ea nama pantai tu? kehkehkeh padahal kg mama sayer di batu pahat :) weee windu mau pergi tgk laut...rase ilang je sume mslh yang ader kan? tu la indahnya ciptaan Allah

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™