Saturday, February 4, 2012

Home » , » Pupel Liyana Mega Giveaway

Pupel Liyana Mega Giveaway


Salam.

Nowadays, ramai yang buat contest, giveaways, and invite I suruh I join. Tapi I neh memang lah pemalas gila bxxx kan. Dan tadi, masa blogwalking blog kawan kawan I, I terjumpa giveaways ni. Hadiah dia boleh tahan lumayan. Tapi ini semua bergantung pada nasib. Sebab I banyak jugak join giveaways neh, janji nak hantar hadiah, tapi sampai sekarang neh bayang hadiah pun tak nampak. Takpe. I tak marah, cuma lain kali tak payah nak berjanji sangat lah kan kalau tak nak bagi tu. 

Opps, melalut pulak. Oke, berbalik kepada mega giveaway yang I jumpa tadi. I baca entry giveaway tu, then I decide nak join. Hmm, rasa nya dah ramai yang join kot. I jek yang lambat. Keh3!

Click HERE to join!

Terms and conditions nya banyak. So, I malas nak letak. Tapi yang pasti, korang kena follow raaaaamaaai orang! Kena like baaaaaanyaaakkk page! Tapi hadiah nya, lumayan beeeeeeeebbbbb... Ni semua link sponsors yang menaja mega giveaway neh serta hadiahnya. Korang kena follow dan like!


 Apa lagik? Jom la join contest neh! I tag SEMUA yang baca entry neh untuk join mega giveaway neh! Tapi jangan risau, masa I blogwalking nanti, I tag korang yek! Tunggguuuuu! :')
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

18 Chumel(s) comment ヅ:

Pupel Liyana said... [Reply Here Bebeh!]

maceh nurul :) haha memang kene like dan folow banyak. ramai mengeluh tapi tu kene lah kita folow sebagai menghargai para penaja. semoga berjaya. saya pun pernah je kene bab yang tak dapat hadiah tu. sampai la ni senyap juga kuikui. dah bertahun dah kot :)

fyzalife said... [Reply Here Bebeh!]

law de mase rajin2 la join contest fyza ea :)

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Pupel Liyana

same2 yana!
hope kali neh dapat menang.
yg dah lame tu, biar jek la..
sabar tu penting ye dak?

:)

Pondok Usang said... [Reply Here Bebeh!]

wow.. byknye adiah.. Salam MaulidurRasul... =)

Rafflesia™ said... [Reply Here Bebeh!]

selamat malam Isnin.. =.=
saya datang dari segmen yang same. jom singgah ke blog saya. =.=

syiedalikes.blogspot.com
lovestory313.blogspot.com

Patrick Star said... [Reply Here Bebeh!]
This comment has been removed by the author.
Pupel Liyana said... [Reply Here Bebeh!]

betul-betul. apapun gud luck ye :) tengah dok ushar satu2 entri peserta ni. :)

Pupel Liyana said... [Reply Here Bebeh!]

betul-betul. apapun gud luck ye :) tengah dok ushar satu2 entri peserta ni. :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™