Friday, March 9, 2012

Home » , , , , , » Charcoal Mask Daiso Superb!

Charcoal Mask Daiso Superb!


Salam.

Hai kawan kawan! Untuk cuba menggembirakan hati, I tiba tiba ter-rajin taip entry. I nak cerita pasal semalam. Bila I terbaca jek entry cik Intanurulfateha pasal pencuci muka dan charcoal mask Daiso terbaek, I pun tiba tiba bersemangat nak membeli. Memula tak expect pun nak beli semalam. Tapi since Intan dah ajak I keluar, apa lagi kitorang terus pergi Daiso! Beli barang yang dihajati, cari barang Intan, lepas tu makan makan then balik. Sebenarnya nak beli pencuci muka nya sekali tapi dah out of stock. Kena carik kat Daiso lain pulak la lepas neh. :>

Lai lai lai! RM5 satu! Nak order boleh. Tambah postage RM7. Baru RM12/pcs. Hahaha! :D

Excited betul I. Balik balik jek terus try. Almaklumlah, barang tuh murah gila kot. RM5 jek setiap satu. Alhamdulillah, lepas I buka mask tuh, kulit jadik licin. Alhamdulillah. Tapi benda tu tak boleh pakai hari hari. Kang nipis pulak kulit korang. Benda warna biru tuh alat pembersih. Korang boleh guna masa korang cuci muka. Gosok kat muka korang dengan buih buih sekali. Memang tanggal kotoran kotoran dan habuk degil kat muka korang. 

Daiso kat Melaka ni kalau tak silap I ada dua kot. Kat Dataran Pahlawan dan Jusco Aeon Bandaraya Melaka. Korang tak payah la susah susah membazir dok order mahal mahal. Siap siap, start kete, takpun naik moto ke bas ke, pergi Daiso. Murah dan jimat! Selamat mencuba! :') 
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

17 Chumel(s) comment ヅ:

Puan Besar Shag Yahaya said... [Reply Here Bebeh!]

Alamak. Kat Putrajaya tak ada pulak Daiso kan. Uhuk ;'(

Azhafizah[フィザ] said... [Reply Here Bebeh!]

nak try carilah..dalam watson/guardian ade tak?

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Azhafizah[フィザ]

produk ni produk daiso la yunk..
ada kat daiso jek.
hehe.. :))

Mazelina is Neyna said... [Reply Here Bebeh!]

hye sis , can i tempah dari u je , murah sikit kan . :) i nak pencuci charcoal n pembersih wajah tu .

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Mazelina is Neyna

alamak. I tak jual la yunk.
Nvr mind, nnt kalau I pergi Daiso, I beli byk2 k..nnt I contact u..pm fesbuk I k.. :)

Anonymous said... [Reply Here Bebeh!]

hye.. nk order mask bley? :)

nizzesme said... [Reply Here Bebeh!]

salam.. nice entry... mcm bez mask nye,,mtak blikan bley? ;)

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Anonymous

sorry la yunk.
kite tak jual.
kamu boleh beli dekat daiso yek.

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@nizzesme

kalau ada stok, boleh la tolong.
tp skng ni kat daiso cepat habis stok.

nizzesme said... [Reply Here Bebeh!]

yeke..xde xhance nk g daiso lg..tp nk bli on9 sgt mahal pulak :(

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@nizzesme

kena la rajin2 pegi daiso.
sy tak leh janji pape sebab sy tak jual.

nurul syuhada said... [Reply Here Bebeh!]

sya ade jual charcoal mask daiso nie...rm8.00 shaja...email syuhada8686@gmail.com

Ismalia Ismail said... [Reply Here Bebeh!]

kalau g daiso lagi , nak order hihi

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™