Wednesday, March 28, 2012

Home » , , , , » I-City Shah Alam dah baru!

I-City Shah Alam dah baru!

Salam.

Dah lama I tak post entry pasal diri sendiri, family dan yang tersayang. I takut nanti kalau I asyik post pasal pakwe kang korang menyampah nak baca. Almaklumlah, I dah pernah kena sound pasal benda neh dulu. Ada kutuk macam macam lah. I tak kisah. I suka orang kutuk I. Best betul dapat pahala FREE. Hahah!

Oke, back to the story. Hari tu I ada pergi Shah Alam. Dah alang alang sampai sana, I pun terus contact adik adik I. Kebetulan memang diorang semua tengah free. So, kitorang jalan jalan la dekat area Shah Alam jek. Adik I ajak pergi I-City. I tengok memang banyak gila perubahan dekat situ. Dah macam theme park dah. Yang penting, nak masuk parking RM10 per entry. Masuk terus bayar pun takpe. Sebab boleh keluar anytime. 

Macam macam game ada dekat situ. Ada Marry-Go-Around, Giant Ferris Wheel, Spacewalk, Super Swing, Pirate Ship, Cross Country Bumper Car and macam macam lagi lah. Dah tak payah nak naik Genting Highlands dah. Korang boleh main macam macam game yang harga nya jauh lebih murah. Dalam tu pun ada Snow Walk. I tak masuk pun sebab confirm ramai time tuh.

Dulu masa I pergi sini, just ada lampu lampu dekat pokok, kedai pun tak banyak lagi yang dah buka. KFC tempat bergaduh tu pun takde lagi. HEHE! Now I tengok dah lain gila. Berbeza!

Me and my siblings. ^,^

posing laie!

♪ ♫ ♬ Marry-go-around sedang berputar. Same ngan kitorang sekali! ♪ ♫ ♬

Buah hati pengarang jantung! 

Memories! :')

Actually I teruja gila kot pergi situ. Sebab dapat tengok benda benda yang cantik dan berjimba dengan adik adik dan chenta hati I. Bila la nak melepak macam tu lagi yek? ermmm.. :'(
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

8 Chumel(s) comment ヅ:

Hanamiko Sakura said... [Reply Here Bebeh!]

wahh... hana belum lagi terjah i-city yang nampak baru ni... :) seronok jalan2 sama family ...

Rara Nasiha said... [Reply Here Bebeh!]

sukalah pulak dengar lagu kat blog ni. :)

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Rara Nasiha

sebab kite suka la kite pasang kat sini. hehe.. :P

Ezy Chiaki said... [Reply Here Bebeh!]

rumah saye dkt sgt ngn i-city ni..
laen kali dtg cni jgn lupe singgah.. hehekk

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Ezy Chiaki

rumah sewa ke rumah family?
insyaAllah..
:)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™