Tuesday, March 13, 2012

Home » , , , » Koleksi penjagaan wajah Daiso saya!

Koleksi penjagaan wajah Daiso saya!

Salam.


Sila abaikan background yang berserabut tuh. Focus on the product only oke! ;)

Bila dah guna sekali, rasa macam ketagih nak guna lagi. Rujuk entry INI oke! Sebab apa? Sebab benda neh sangat berkesan dan memang terbaik! Kan best kalau barang barang Daiso neh ada set menguruskan badan. Kompem I orang first yang beli! Harga RM5, sape yang tak nak kan? >.="
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

16 Chumel(s) comment ヅ:

Lydia Shaizrina Shukri said... [Reply Here Bebeh!]

ok ke..??? aku slalo tgk kt watson tp xtau bnda..

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Lydia Shaizrina Shukri

ade ea kat watson?
aku selalu beli kat daiso jeek..
best ar pakai. try la! :)

twinkle twinkle said... [Reply Here Bebeh!]

mcm menarik pulok tgok bende ni,,nak try la cari :)

Puan Besar Shag Yahaya said... [Reply Here Bebeh!]

Nurul sayam. Dia tulis bahasa jepun kan. Macam mana nak tau tu untuk apa. HAHA. Rasanya Shag pernah tgk kat Watson's. Ni nak p tgk balik ni. Boleh beli :D

Azhafizah[フィザ] said... [Reply Here Bebeh!]

Memang best shopping kat daiso..rambang mata nak pilih mana satu..hihi

BrightEye said... [Reply Here Bebeh!]

nmpk comel lah produk tu.. nk try la one day..

ciEk NiENa said... [Reply Here Bebeh!]

oh, yang clay tu ekk.. dah lama cari... huhuhu

Qaseh said... [Reply Here Bebeh!]

teringin gile nk gne poduk ni...tp kt sy ni lgsung xde jual poduk ni...cian kn...hehehe

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Puan Besar Shag Yahaya

ada tulisan english la syg kat belakang bottle tuh. Siap ingredient and how to use lagi. Syok kan?

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Azhafizah[フィザ]

tau takpe yunk.
I kalau dtg daiso, mesti setengah jam membelek. hehe.. :))

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Qaseh

alahai ciannya..
dtg la melaka syg..
kat sini ada 3 Daiso!
:)

Lydia Shaizrina Shukri said... [Reply Here Bebeh!]

tu ntuk pe sbnrnye..??? pncuci muke ke..???

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™