Saturday, March 17, 2012

Home » , , » Lambat nya earning Nuffnang nak naik...

Lambat nya earning Nuffnang nak naik...


Salam.

 

Siyesly I cakap. Nuffnang banyak mempngaruhi aktiviti blogging I selama ni. Kalau tinggi earning yang Nuffnang bagi, semakin bersemangat lah I nak blogging. Tapi lately neh, earning yang I dapat kan lambat gila nak naik. I tak tahu benda neh jadik dekat I sorang jek ke, or ada blogger lain yang aware.

Earning yang masuk slow habis. Padahal traffic blog hari hari not bad what. Takde lah teruk sangat. Tapi I tak faham kenapa pergerakan earning boleh slow. 

Takkan Nuffnang dah takde duit kot? Ke, nak I pindah ke syarikat pengiklanan yang lain neh? Sighh... :'(
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

11 Chumel(s) comment ヅ:

Mr. Trollulz said... [Reply Here Bebeh!]

Blogging just my hobby. Lambat ke tak, aku jarang usya sebab income lain lagi better daripada tunggu nuffnang. :D

Sam Banjamin said... [Reply Here Bebeh!]

dah mengadu kat admin nuffnang? mesti ade sebab mengape...

http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/soledad.html

jemput singgah...

AMALINA YA'AKUB said... [Reply Here Bebeh!]

selalunya nuff bgi earn kalau kita rajin update blog.. sehari 5 kali macam tu.. dia bgi imbuhan la sebab kita rjin...

Aida Azryn said... [Reply Here Bebeh!]

hehe. tak tahu la sebab ape. :B

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Mr. Trollulz

hobby mmg hobby.
tp earning nuffnang pun mempengaruhi jugak.
maybe lain org lain pendapat.

lily lotus said... [Reply Here Bebeh!]

mari kita doa bebyk supaya dimurahkan rezeki dgn nuffnang ;)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™