Saturday, March 10, 2012

Home » , , , » Perfume Paradise dah sampai rumah!

Perfume Paradise dah sampai rumah!

Salam.

Hari tuh I ada post pasal I menang giveaway Pupel Liyana kan? Dan hari ni I dah received hadiah tersebut. Hadiah tersebut telah pun ditaja khas dari Qma Shop. Banyak choice sebenarnya. Dan Kak Qma bagi I kebebasan untuk memilih haruman mana yang I suka. Dan, I pilih haruman Version of Pleasure by Estee Lauder : W-39-B




Korang nak tengok hadiah yang I dapat tuh? Haa..meh I tunjuk kat bawah neh! tadaaa!!


My parcel! :'P

Perfume Paradise for HER :))

Pleasure by Estee Lauder. :')

The most important is, ALCOHOL FREE. Boleh bawak solat! :'))


Thanks lagi sekali untuk Kak Yana dan Kak Qma untuk giveaway dan hadiah yang best neh! Ni yang rasa bersemangat balik nak join giveaway neh! Oke, sape yang ada buat giveaway tuh, sila jemput I untuk join oke! I suka join kalau I menang! Boleh promote blog korang jugak kan? HEHE! :'P
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

12 Chumel(s) comment ヅ:

QmaRidh said... [Reply Here Bebeh!]

Congratz... hope suka dgn perfume tu :)

Azhafizah[フィザ] said... [Reply Here Bebeh!]

bestnya dapat perfume.Tahniah nurul ^__^

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Azhafizah[フィザ]

tenkiu fizah!
:))
bukan senang ai nak menang neh!
hehe.. :))

-tikah- said... [Reply Here Bebeh!]

tahniah nurul...sy suka perfume tu...bau dia sedap... :)

Pupel Liyana said... [Reply Here Bebeh!]

hoye...lepas ni nurul bertambah wangi dengan haruman dari qma shop. thanks qama shopp! hehe.. :) thanks nurul sudi buat entri untuk penaja :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™