Thursday, April 5, 2012

Home » Buffered Earning ke 4 dan ke 5 untuk tahun 2012

Buffered Earning ke 4 dan ke 5 untuk tahun 2012


Salam.

Agak nya ini la rezeki bulan April 2012. Diam tak diam, dah 4 bulan dalam tahun 2012. Sekejap je kan? I pun tak expect yang I dapat BE neh. Tapi bila dah dapat, I sangat appreciated. Lepas ni nak hantar ticket dekat Nuffnang la. :)

Thanks guys!

Hope lepas neh pihak Nuffnang akan lebih bermurah hati untuk memberikan buffered earning kepada blog kerdil I neh. Happy sangat! Kalau dapat lagi banyak lagi happy kot! >.<"

Dont forget to VOTE ME!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

Azhafizah[フィザ] said... [Reply Here Bebeh!]

alhamdulillah..rezeki nurul dapat BE..

lily lotus said... [Reply Here Bebeh!]

blog comel mestilah nuffnang bermurah hati nak bagi BE lagi, insyaAllah :)

lurun namzar said... [Reply Here Bebeh!]

bestnya.
blog saya tue entah bila la dpt.

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@lurun namzar

insyaAllah.
satu hari nnt mesti dpt punya.. :))

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™