Friday, April 20, 2012

Home » , , , , » Cover Header untuk fesbuk saya!

Cover Header untuk fesbuk saya!


Salam.

#My artwork.

First time buat cover header untuk fesbuk I. 
Pernah design kan untuk fan page or fesbuk orang lain, tapi sendiri punya buat simple sudah.

:')

p/s : oppsss. Lupa pulak. Thanks atas kutukan dan kritikan untuk entry I yang lepas lepas. Untuk anonymous yang comment pun, thanks. I suka cara anda menyuarakan pendapat. Tapi kan lagi elok kalau anda beritahu siapa anda? Tak payah nak jadi anonymous sangat. Sebab I pun nak tengok jugak siapa anda. Ingat....

#sekadar peringatan. 

Don't forget to VOTE ME!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

10 Chumel(s) comment ヅ:

Azhafizah[フィザ] said... [Reply Here Bebeh!]

So nice la nurul..nak try buat jugaklah nanti..asyik buat untuk orang je kan..diri sendiri punya terabai..hihi..^__^..yang penting tak lari dari pink tu

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Azhafizah[フィザ]

hehe..kaler fevret tak boley tinggal.
hehe.. :))

qina said... [Reply Here Bebeh!]

cantik lah.. buat la tuto camne nak buat cover yg cam tu k.nurul. boleh kan?

Princess Angel said... [Reply Here Bebeh!]

waa..nice...^.^ header saya ok tak ?
http://ladydianablog.blogspot.com/2012/01/facebook-cover-timeline-latz.html

-SUPERGIRL- said... [Reply Here Bebeh!]

cantikkk.... nak buat jugak lahh . hehe

dtg follow skali :)

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@qina

boleh.
takde masalah..
tp sebenarnya proses nya sama je macam buat header blog. hehe..

lily lotus said... [Reply Here Bebeh!]

nice :) yg penting pink kaler!

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™