Thursday, April 26, 2012

Home » , , , » Last day in Kampung Morten

Last day in Kampung Morten


Salam.

Actually takde la last day sangat. Sebab anytime jek I boleh datang Kampung Morten neh. Bukan jauh pun I pindah. Dekat jek. But I still sedih jugak sebab banyak sebenarnya kenangan masa I tinggal dekat sini. Rumah Kampung Morten neh betul betul depan Sungai Melaka. Kalau River Cruise lalu tuh memang dah selalu nampak depan rumah. 

Tapi memandangkan ada masalah yang tertentu, dan inginkan keselesaan maksimum dengan harga sewa yang jauh lebih murah, I with all my housemate decided to move to Apartment Taman Rempah. It is more comfortable actually. Because it is more near to my work place.

Next time I post gambar rumah baru I oke. Now, I nak pergi pack barang barang untuk pindah esok. Tak sabar pulak nak duduk rumah baru. Yeay! ^__^"

Don't forget to VOTE ME!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

12 Chumel(s) comment ヅ:

Ini Kisah Tia said... [Reply Here Bebeh!]

yeaaaa .. seronok dapat rumah baru .. hehe :)

Norzatul Nabihah said... [Reply Here Bebeh!]

hi..comey blog u..nway i da follow u..hope u follow me back..=)

Azhafizah[フィザ] said... [Reply Here Bebeh!]

semoga suasana baru dapat berikan sesuatu yang baru yang lebih untuk nurul.

Ida said... [Reply Here Bebeh!]

salam..slamat berpindah yea nurul...nnt turn akak plak pindah...

Rafflesia™ said... [Reply Here Bebeh!]

as-salam kak nurul,
nak tengok rumah baru..weee... syieda lak eksaited nak tengok rumah baru kak.. hihi -.-

alin said... [Reply Here Bebeh!]

kalau ada gambar, mesti entri lagi best :)

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Ida

hehe..maceh!
selamat berpindah gak kak!

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Rafflesia™

hehe..dtg la melaka. leh dtg umah akak yg tinggi neh.. :))

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@alin

tak sempat nak snap pic la syg..
hehe.. :))

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™